Ik ben een gepassioneerd banketbakker met jarenlange ervaring. Mijn grootste passie zijn creatieve taarten; handgemaakte decoraties en beeldjes. Deze maak ik helemaal zelf, met behulp van mijn artistieke ziel en liefde voor zoetigheid.

Mijn avontuur met artistieke taarten is een aantal jaren geleden ontstaan. Mijn proefpersonen en mijn allergrootste supporters waren ( en zijn nog steeds ) mijn familie en vrienden. Mijn liefde voor zoete en creatieve baksels heb ik omgetoverd tot mijn eigen werkplaats voor creatieve taarten “Zoet”.

Ik word het gelukkigst van de lach op het gezicht van een klant. Mijn taarten zijn gemaakt van natuurlijke, kwalitatief goede producten en zorg er altijd voor dat kwaliteit samengaat met een prachtige en gedetailleerde afwerking.

Ik maak taarten voor jullie- en jullie geven mij kracht om taarten te maken.

Social Media

Een paar woorden over mijn werken

Ik houd ervan om dromen waar te maken, en al helemaal de dromen van kinderen door het maken van prachtige kunstwerken in de vorm van taarten. Mijn taarten zijn gebakken volgens vertrouwde recepten en de ervaringen door de jaren heen heb opgedaan.

Hoe bestelt u taarten?

Klik in het menu op de optie “bestellingen”. Daar vindt u een formulier die het bestellen makkelijker maakt.

Handige informatie

  1. pl
  2. nl