Voor personen met een voedselallergie/ diabetespatiënten adviseer ik taarten van de juiste ingrediënten zoals: biologische eieren, kokosmelk, glutenvrij meel, xylitol.

Er bestaat een mogelijkheid om ingrediënten te combineren in één taart.

Bijvoorbeeld: framboos- slagroom of chocolade met vanille.

Ik houd graag rekening met al uw wensen :)

 

Smaken van de crème - slagroom, vanille, pure chocolade, banaan, cappuccino, framboos, aardbei, oreo, stracciatella, kokos, citroen, toffee, noten, kers, perzik, bosbes, zwarte bessen.

Smaken van het beslag - vanille, chocolade.

Slagroom vulling -  Een lichte, luchtige vulling van natuurlijke slagroom.

Pudding vulling - Een zwaardere créme, bereid op basis van pudding en boter.

Extra ingrediënten -  noten, kokos, koekjes, gummybeertjes, fruit.

Social Media

Een paar woorden over mijn werken

Ik houd ervan om dromen waar te maken, en al helemaal de dromen van kinderen door het maken van prachtige kunstwerken in de vorm van taarten. Mijn taarten zijn gebakken volgens vertrouwde recepten en de ervaringen door de jaren heen heb opgedaan.

Hoe bestelt u taarten?

Klik in het menu op de optie “bestellingen”. Daar vindt u een formulier die het bestellen makkelijker maakt.

Handige informatie

  1. pl
  2. nl